Herre didriksons

didriksons dame

didriksons børn

Hos Westwind finder du et stort udvalg af tøj til en aktiv hverdag. Vi har i over 30 år forhandlet både fritidstøj og sportstøj. Vi forhandler et stort udvalg af jakker både til vinter og sommer, sweatshirts, t-shirts, bukser, shorts og mange andre tilhørende produkter.

Da alle vores 16 Westwind butikker er placeret i områder i Danmark med mange udenlandske turister, så har vi valgt at forhandle et stort udvalg af internationale sportsmærker.

Fra Sverige har vi valgt mærkerne Fjällräven, Tenson, Didriksons, Holebrook og Pelle P. Fra Tyskland har vi valgt Jack Wolfskin, Salomon, Adidas, Elkline og Wellensteyn. Vi forhandler naturligvis også verdens største sportsmærke, Nike. Sidst - men ikke mindst - så forhandler vi de mest kendte danske sportsmærker såsom H2O, Hummel, Sea Ranch og Blue Sportswear.

Alle Westwinds 16 fysiske butikker er placeret ved de danske have og de fleste langs den jyske vestkyst, hvor vejret kan være fantastisk om sommeren, men samtidig barsk, hårdt og vådt om vinteren. Derfor er vi vant til, at der bliver stillet store krav til det tøj, vi forhandler.