Information

Dame

Hos Westwind finder du et stort udvalg af tøj til en aktiv hverdag. Vi har i over 30 år forhandlet både fritidstøj og sportstøj. Inden for de sportsmærker, som vi forhandler, har vi et stort udvalg af jakker, sweatshirts, t-shirts, bukser, shorts, undertøj, strømper, tasker, huer og handsker.

Da alle vores 15 Westwind butikker er placeret i omr...

Hos Westwind finder du et stort udvalg af tøj til en aktiv hverdag. Vi har i over 30 år forhandlet både fritidstøj og sportstøj. Inden for de sportsmærker, som vi forhandler, har vi et stort udvalg af jakker, sweatshirts, t-shirts, bukser, shorts, undertøj, strømper, tasker, huer og handsker.

Da alle vores 15 Westwind butikker er placeret i områder i Danmark med mange udenlandske turister, så har vi valgt at forhandle et stort udvalg af internationale sportsmærker.

Fra Sverige har vi valgt mærkerne Fjällräven, Tenson, Didriksons, Holebrook og Pelle P. Fra Norge har vi valgt mærket Bergans. Fra Tyskland har vi valgt Jack Wolfskin, Salomon, Adidas, Elkline, Wellensteyn og det nye hotte mærke Naketano. Vi forhandler naturligvis også verdens største sportsmærke, Nike. Sidst - men ikke mindst - så forhandler vi de mest kendte danske sportsmærker såsom H2O, Hummel, Red & Green, Key West og Blue Sportswear.

Alle Westwinds 15 fysiske butikker er placeret ved de danske have og de fleste langs den jyske vestkyst, hvor vejret kan være fantastisk om sommeren, men samtidig barsk, hårdt og vådt om vinteren. Derfor er vi vant til, at der bliver stillet store krav til det tøj, vi forhandler.

Så er du til lange gåture på stranden eller i skoven, en skiferie i alperne eller en shopping tur i byen, så har vi tøjet, der giver dig en fantastisk oplevelse.

Hos Westwind er det vores ambition at kunne tilbyde dig nogle attraktive produkter til de rigtige priser. Vi kender alle den gode fornemmelse af at være på ferie. Der er ofte god tid for hele familien til at være sammen og få shoppet. Derfor kan man altid finde rigtig gode tilbud i Westwind hele året. Vi afholder ikke udsalg, som mange andre butikker, men vi har i stedet rigtig gode og skarpe priser hver eneste dag året rundt.

I Westwind forhandler vi et bredt udvalg af fodtøj, som hænger godt sammen med vores udvalg af tøj. Vi har valgt at forhandle fodtøj inden for kategorierne: Fritidssko, vandresko, sneakers, gummistøvler, vandrestøvler og sandaler. Inden for børnefodtøj forhandler vi børnesandaler, børnesko, vandtætte børnestøvler til vinterbrug og gummistøvler.

Alle vores sko har forskellige egenskaber i forhold til, hvad de skal bruges til. Nogle er performance orienteret, som kræver specielle sålkonstruktioner, støtte, vandtæthed og komfort. Andre er mode relateret, hvor designet er det vigtigste. De overordnede kendetegn for alle vores produkter er høj kvalitet til billige priser.

Vi har et bredt udvalg af fodtøj fra Nike, Adidas, Merrell, Sebaco, Jack Wolfskin, ECCO, Viking og New Balance mm., som tilsammen dækker de fleste kunders behov til en aktiv hverdag. Tag og tjek vores webshop www.west-wind.dk for gode tilbud, som hele tiden bliver opdateret med nye produkter.

Hos Westwind forhandler vi forskellige produktkategorier inden for dametøj. Vores største kategori er vores fritidstøj, som indeholder alt fra strømper til vinterjakker. Kendetegnet for alt vores fritidstøj er, at det er nøje udvalgt til den kvalitets- og modebevidste kvinde med en aktiv livsstil. En aktiv livsstil kræver ofte, at tøjet har visse funktioner. Det kan for eksempel være, at tøjet skal være 100% vand- eller vindtæt og samtidig være åndbart. Alle disse helt basale funktioner har vi styr på. Vi ved præcis, hvad der skal til for, at du får dækket dine behov. Vi forhandler overtøj, som indeholder forskellige typer af membraner - eksempelvis det verdenskendte brand Gore-Tex®, som er 100% vandtæt og åndbart.

Vi har opdelt vores webshop ud fra de mest efterspurgte produktkategorier, så du nemt og hurtigt kan navigere rundt og finde det produkt, du leder efter.

Hvis du har spørgsmål til nogle af produkterne eller ikke lige finder det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@westwind.dk. Vi skal nok hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt. 

Flere