Information

Produkter af mærket CMP

CMP

CMP:

CMP er et traditionsrigt italiensk mærke, der også er kendt under navnet Campagnolo, som mange cykelentusiaster sikkert kan nikke genkendende til. CMP tilbyder produkter i unikke materialer med fantastiske farver og mønstre.

Westwind webshoppen kan præsentere en eksklusiv CMP kollektion i en sporty stil med høj komfort til hele familien. Kollektionen består en bred vifte af sport og outdoor produkter inden for kategorierne: Skitøj, outdoor og Sportswear.

SKITØJ En kollektion af tekniske produkter, bestående af funktionelle jakker, fleece og bukser. CMP lægger lvægt på, at skitøjet er velegnet til alle terræner, hvorfor funktioner som tapede sømme, stretch og vandtætte lynlåse er højt prioriteret i udformningen af deres produkter.

OUTDOOR CMP har skabt et sortiment beståede af jakker, softshell’s og trøjer. Produkterne er skabt i funktionelle tekstiler, der er velegnet til trekking, bjergvandring og andre former for udendørs aktiviteter.

SPORTSWEAR. CMPs sportswear serie er perfekt til dagligdagens aktiviteter. Serien kombinerer høj komfort og et moderne look. Det funktionelle sport- og fritidstøj henvender sig til hele familien.