Information

Produkter af mærket Endurance

Endurance

Endurance er vores performance brand, der fokusere på produktkategorierne: løb, fitness og træning. Kollektionen er primært fokuseret på voksne og store junior.

Identiteten af Endurance er baseret på kvalitetsprodukter, udviklet i et unikt design og med den nyeste teknologi indenfor performance.

Ambitionen er løbende at udvikle kollektioner , der afspejler tidens tendenser indenfor farver og mønstre. Samtidig vil der være fokus på de detaljer der tilfører produktet den største funktionalitet og sikre den mest optimale komfort.

Endurance er til alle der ønsker god kvalitet til konkurrencedygtige pris.

Endurance

TEST AF PRODUKTER: For at sikre en konstant høj produktkvalitet, tester SGD alle vigtige produkter hos SGS, verdens største test institut indenfor tekstiler og fodtøj.

LYNLÅS: SGD benytter YKK på langt de fleste produkter i hele det store sortiment. Anvendes der ikke YKK, vil der i stedet være anvendt SBS eller andre anerkendte lynlåse.

TAPE: For at et produktet er 100% vandtæt, skal alle sømmene (som min. alle kritiske sømme) på produktet være tapede. Det er vigtigt at den tape der bruges er stærk og samtidig elastisk, således at den kan tilpasses metervarens egenskaber. SGD anvender kun den bedste PU Tape. (Polyurethane tape)

W-PRO: SGD anvender W-Pro systemet til at definere kvaliteten af produkterne, i forhold til bl.a. vandtæthed og åndbarhed. W-Pro systemet giver et hurtigt og klart overblik over de vigtigste funktioner i produktet.

WP – MVP: For at et produkt kan betegnes som vandtæt, skal det som minimum have en vandtæthed på 3.000 mm. Hos SGD måler vi vandtætheden, efter 3 gange vask, hvilket giver forbrugeren en sikkerhed om at produktet opretholder dets kvalitet, efter det er tager i brug.

SUPPLIER:Vi er i konstant søgen efter de bedste fabrikker - de bedste materialer og de nyeste funktioner og teknologier.

Vi efterstræber høj kvalitet og funktionalitet i produkterne, hvorfor vi kun samarbejder med fabrikker med stor erfaring indenfor fremstillingssektoren.

Derfor - kombineret med vores lave driftsomkostninger– kan SGD levere produkter i høj kvalitet til attraktive priser.