Produkter af mærket Mckinley

Mckinley

McKINLEY

Hvis du elsker udendørs aktivitet, og frisk luft i fritiden, så er McKINLEY mærket for dig. McKINLEY er et af de førende mærker indenfor udendørstøj til stort set alle hobbyer. Om det er lange gåture, cykelture eller helt hen i det ekstreme såsom bjergbestigning, har McKINLEY topkvalitetstøj, til en overkommelig pris.

I mere end 30 år, har McKINLEY været et lækkert mærke, forbundet med udendørstøj i en kvalitet, som er langt bedre end standarten, og dette er noget som er yderst velfortjent. Med det samme navn som det højeste bjerg i Nordamerika, lever mærket op til forventningerne. Ligesom Mount McKINLEY, er produkterne ligeså slidstærke, vind- og vandtætte, hvilket er førsteprioriteringerne når det handler om outdoor- og fritidsudstyr.

Samtidig med at fokus ligger på funktionalitet, er en af de store fokusområder også design. Blandet ind i de super holdbare produkter, er nemlig også et lækkert design, om det er en rygsæk, et telt eller bare en praktisk vinterjakke til at holde varmen i, kan det ikke undgås at gøre det med stil. Med slidstærke og robuste materialer, er du garanteret sikkerhed, og komfort i selv de mest ekstreme situationer, når bare du har McKINLEY med.